torstai 29. heinäkuuta 2010

Daim-karkkia

Karkkihammasta kun kolottaa, niin silloin täytyy asialle tehdä jotain ja tässäpä herkku mikä varmasti käy kaupan!


3 rkl voita
3 rkl tummaa siirappia
1 dl sokeria
1 dl mantelijauhetta
150 g maitosuklaata


Sulata voi. Kun voi on sulanut, lisää kaikki muut aineet paitsi suklaa.
Hämmennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen noin 15 minuuttia,kunnes seos alkaa irrota kattilan reunoilta.
Kaada seos leivinpaprein päälle ja anna jähmettyä kovaksi ja jäähdytä.
Sulata suklaa ja kaada kylmän daimin päälle.
Nosta vielä kylmään niin että suklaakin on jähmettynyt ja pilko paloiksi!
NAUTI!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti