tiistai 2. helmikuuta 2010

Vadelmaviinerit

Leipomis vimma iski ja tekasin viinereitä. Oikotietä onneen pääsee kaupan valmiilla torttutaikinalevyillä! Marmeladi ei ollut parasta mahdollista, koska se tykkäsi levähtää uunissa pitkin viinerin päällistä. Mutta se makuhan niissä on tärkein! :D


1 pkt lehtitaikina levyjä
paistonkestävää marmeladia
1 pss Plå Band vanhan ajan vaniljakastike+ 2dl maitoa
valkosuklaata

kananmuna voiteluun

1. Sulata lehtitaikinalevyt leivinpaperin päällä. Leikkaa sulaneet levyt puoleksi.
2. Valmista vaniljakastike paketin ohjeen mukaan. ( 2 dl maitoa ja 1pss jauhetta)
3. Laita teelusikallinen valmista vaniljakastiketta jokaisen leikatun palan päälle.
4. Taita palat kirjeen muotoon ja aseta ne viinervuokiin.
5. Voitele kananmunalla ja laita noin teelusikallinen marmeladia keskelle viineriä.
6. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 min tai niin kauan kunnes ovat kypsiä.
7. Koristele jäähtyneet viinerit valkosuklaa raidoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti