lauantai 9. kesäkuuta 2012

Työkalukakku

 3-vuotias poika saa synttäreilleen kakkua jota koristaa karkkimassasta tehdyt työkalut ja 3 mutteria,jotka kuvastaa ikävuosia. Kakku on maidoton. Minusta kakun koristelusta uupuu jotain...toisaaltaan, yksinkertainen on kaunista.


Niin onhan se,mutta en saanut kakkua mielestäni, koska tuntui että jäi liian yksinkertaiseksi.. Sain kuitenkin idean lisätä kakkuun pienen pieniä kukkia, jotka sopivat hyvin pienen pienelle pojalle! :) Jokaisen kukan keskelle laitoin vaalean vihreän sokerikoristeen. Nyt kakku on enemmän minun mieleen ja saan rauhan koristelusta! Mitä mieltä Sinä olet? Annathan palautetta käydessäsi blogissani!

4 kommenttia:

 1. Kakku oli aivan mahtava! Lapset kilpaili, kuka saa syödä palasen koristeesta. Maistui myös aikuisille! Kiitos paljon!

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista. Mukava kuulla, että kakku oli mieluinen ja vielä hyvän makuinenkin! Lämmintä kesän jatkoa!

   Poista
 2. Nää on niin silmänruokaa nää sun kakut,että kertakaikkiaan!ihan älyttömän hienoja!
  -hellu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Hienoa, että kakut miellyttävät! Mukava saada palautetta. Ei vain positiivista vaan ainahan tällä alalla haluaa myös kehittyä, joten ne negatiivisetkin kommentit ovat tervetulleita! Vaan kyllähän kehuilla jaksaa taas ponnistella aina ylemmäs ja ylemmäs! :)Hyvää kesän jatkoa Sinulle Hellu!

   Poista