sunnuntai 21. elokuuta 2011

Ristiäiskakku

Pääsin tekemään mieluisaa kakkua, kun sain tilauksen tytön ristiäisiin ja hempeällä linjalla siis mentiin. Aluksi meinasin laittaa koristeeksi kaksi kenkää, mutta kengistä tulikin niin isot, että oli pakko tyytyä vain yhteen. Ensimmäisen kerran kenkiä värkkäsin ja ihan kivaa näperrystähän se oli! :D Tämä on siis tavallinen kermakakku ja koristeet sokerimassan sekä marsipaanin sekoitusta. Pallerot kakun reunalla on irtomyynnistä saatavia karkkeja. PS. Tämän kuvan saa poikkeuksellisesti klikattua suuremmaksi, niin näkee tuon koristeen ja reunapursotukset paremmin. ( niin ja virheet ;D )

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon kakusta joka oli erittäin kaunis ja todella hyvän makuinen :) molemmat kakut olivat sitä mitä niiden odotinkin olevan ja kun seuraavan kerran tarvitaan kakkuja niin tiedän mistä ne tilaan :)
    t.naapuri

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla, että ovat olleet mieluisia sekä päältä että sisältä! Oli myös mieluinen tehdä tuota ristiäiskakkua. Niitä harvemmin pääsee tekemään! Kiitos tilauksesta ja ihania vauvan tuoksuisia tulevaisuuden päiviä teille! Ja jatkossakin teen mieluusti kakut juhliinne, synttäreille yms. Palaillaan siis asiaan! T: Iloinen leipuri!

    VastaaPoista