keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Vaaleanpunainen unelma

Tämän kakun innoittajana oli vasta päättynyt iso remontti kodissamme. Jokunen aika sitten olin taas tuuman verran köyhempi, kun eksyin tiimariin ja sielä osastolle confetti. Matkaan lähti jos jonkinmoista leivonta juttua. Tässä esimerkiksi kakku leivottu uuteen sydän vuokaan ja alustana toimii pyrivä kakkualunen -kätevä, sanoisin! Taisinpa ostaa myös erilaisia koriste rakeita, pastavärejä,nukketikku jolla voi siis tehdä barbie kakkuja..vauva-aiheisia pikkuleipämuotteja, jalkkis koristeita, (sis.maalit,pelaajia ym. härpäkkeitä),, pyöreitä muotteja erikokoisia, kukka muotteja myös erikokoisia jne. Nyt en jaksa enää muistaa mitä tuo kakku sisällään pitää. Kuorrutus on kuitenkin sokerimassan ja marsipaanin sekoitus. (ts. jämät kaapista mitä löyty. Siksi vain osa kakkua on kuorrutettu, kun ei koko kakkuun ollut tarvikkeita.) Kukat on sokerimassasta värkättyjä ja kakun alareunassa oleva koriste nauha on samaista ainetta kuin päällinenkin. Lopuksi spreijasin koko kakun helmiäis-spray:llä ja kivan loppusilauksen se kyllä minusta anto tuolle pinnalle ja etenkin kermasta tuli kivan näköinen spray:n ansiosta. ( Tuo valkonen siis on ihan kermaa)

2 kommenttia:

  1. Ihana kakku!! Mitäs te ootte rempannu? Pitäis josksu keretä käymään teillä! olis mukava nähdä niitä Savonlinnan maisemia, joita olen kotona kuvista nähnyt :P

    VastaaPoista
  2. Noo.. Katto remontti vain ja nyt on kyl keittiötäki vähä rempattu myös käytännöllisemmäksi. Tule/tulkaa ihmeessa kämään. Kesällä täälä on uskomattoman kaunista.

    VastaaPoista