torstai 16. joulukuuta 2010

Puoloffee

Tämä kakku vei kielen mennessään. Puolukat kivasti neutralisoi makeaakin makeampaa kondensoitua maitoa.
Ehdottomasti yksi joulun parhaita herkkuja!

Pohja:

Piparia
voita1 prk Kondensoitua maitoa ( keitä 1 tunti toffeeksi)
2 dl puolukoita
2 dl vispikermaa

Koristeena piparia ja puolukoita

4 kommenttia:

 1. Toi kinuski on varmaan aivan ihanaa! Ajattelin itsekin tilata sitä ja testata! Mutta puolukasta en tykkää, niin täytyy kokeilla joitain muita marjoja, jos tuollaista innostuisin tekemään?!

  VastaaPoista
 2. Itsekkin inhoan puolukoita,mutta kun toi kinuski on NIIN ällö makeaa niin siihen sopi täydellisesti puolukat. Toki jostain muustakin voisi tulla hyvää. Kinuskia saa ostettua ainakin citymarketista ja Härmäs näytti olevan ainakin Halpa-Hallissa. Täälä ei prismasta saa sitä vaikka voisi luulla niin.. Eli kun käyt kaupiolla niin pidä silmät auki.

  VastaaPoista
 3. Ai onko joissakin tavallisissa kaupoissakin tuota kinuskia?? :O Tilasin just confetilta ja kakkusankareilta kristallipulvereita ja joitain muitteja ja sit pari purkkia tuota kondensoitua maitoa. Mut täytyy pitää silmällä, jos löytyis kaupastakin. Ootko muuten kokeillut ainakin Prismasta saatavaa sokerimassaa? Onko ihan normaalia, kannattaako käyttää? :)

  VastaaPoista
 4. Itelläkin tekisi mieli tilata taas juttuja, mutta kun olisi aikaa vielä tehdäkkin niillä vempaimilla jotakin! :D En ole kokeillut prisman sokerikuorutetta. Olen nyt ostanut tiimarista sokerikuorutteen, kun sielähän on confettin tuotteita ja mm. sitä kuorutetta. Tykkään ite enempi tehä marsipaanilla. Sokerikuorute kuivuu niin nopeaa.. Tosin se on parempi esim. kukkien tekoon joiden täytyykin kuivua pysyäkseen muodossaan.

  VastaaPoista